Eindshow 2013 1001 Nacht ALADINN

Elk jaar vindt er een Eindshow plaats waarin alle leden van Dansschool D&D mogen meedansen. We vinden het belangrijk om iedereen op de hoogte te stellen van wat een Eindshow van Dansschool D&D precies inhoudt.

Zoals u weet zijn uw kinderen het hele jaar bezig om een aantal choreo's onder de knie te krijgen en om steeds meer gevoel voor ritme en muziek te krijgen. Nu is het natuurlijk extra leuk om de aangeleerde choreo's in showkleding in een heuse show, op een echt podium aan de ouders, verzorgers, familie en vrienden te laten zien!!

Onze Eindshow is samengesteld uit dansers, zangers en acteurs van verschillende niveaus en leeftijdscategorieƫn. Dit spektakel neemt ongeveer 2 uur in beslag. En dit jaar draaien we de show twee keer van 14.00 tot 16.00 en van 18.00 tot 20.00

De show zal plaatsvinden in het Kulthurhus in Beek, doordat wij de sporthal ombouwen tot een sprookjes theater en alle dansen ondersteunen door kleding, licht, geluid en decor, hopen wij sfeer van 1001 nacht Aladinn te kunnen creƫren.

Belangrijk om rekening mee te houden:

- We hebben maximaal 400 zitplaatsen per show.

- Dat er kaarten worden verkocht (op is op) vvk 3,50 add 5,00 dus wees er snel bij.

- Uw kind dient 2 uur van te voren aanwezig te zijn ivm omkleden, opmaken etc.

- Wij zorgen voor eten en drinken voor het hele team.